- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ereshkigal #15199 üzenetére
Melyik pi-n? Nálam 8-10 torrent röhögve elketyeg, igaz le van szabályozva a sebessége. Pont nem érdekel, hogy 10 perc, vagy 10 óra alatt jön le. Úgyis csak napokkal/hetekkel később lesz időm megnézni.
-
hpeti2
aktív tag
válasz
Ereshkigal #15199 üzenetére
Nagyon sok függ attól is, hogy a felcsatolt hdd-n milyen fájlrendszer van. A raspbian natívan támogatja pl. az EXT4 fájlrendszert és így kevés processzor időt fog annak használata, míg az NTFS nálam rendszeresen megevett 30-50%-ot is a prociidőből és ahhoz jött még hozzá a torrent kliens (A transmission is többet eszik webes eléréssel, mint a deluge távoli eléréssel).
Nálam a 10-en X aktív torrenttel max. 2 egyidejű letöltéssel (deluge rulez
) simán megy a miniDLNA-s HD filmes megosztás is egy 900MHz-es RPI B-n.
-
lehella
senior tag
válasz
Ereshkigal #11168 üzenetére
Igen, az OpenElec ami problémás lehet:
"I think this limitation is not because of performance, but because of platform (ARM vz. x86), so Raspberry Pi 2 has same problem.
But what are exact limitation for ARM? Chromium project is developed for ARM too (and works in Raspbian). What is needed to do to support Pi? " -
HuMarc
veterán
válasz
Ereshkigal #10576 üzenetére
Én általában egyszerre egyet töltök le, az RP2 inkább azért lenne jó, mert akkor 48 óra seed tényleg 48 óráig tartana + egy ilyennel jó lenne bohóckodni.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
Ereshkigal #9896 üzenetére
Én cli párti vagyok, mióta megtanultam használni. Számomra rengetegszer gyorsabb mint a gui-s megoldása egy dolognak. Főleg igaz ez rpi-n.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
Ereshkigal #9804 üzenetére
Nekem is az volt a járható út ha egyszerre csak 1 letöltés ment, szóval úgy kell beállítani a klienst, hogy egyszerre csak 1 letöltés mehessen.
-
Gyula84
veterán
válasz
Ereshkigal #9712 üzenetére
köszi megnézem
(#9713) moli.hu
ha a pingelés megy akkor kell lenni-e nem? -
PeterPH
senior tag
válasz
Ereshkigal #9657 üzenetére
Meg RTC, meg RS232, meg IR transmitter.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Ereshkigal #9542 üzenetére
Végül az mpd/ympd páros lett (doc nemrég megjelent cikke alapján), viszi a CUE-t is.
-
Blaise
veterán
válasz
Ereshkigal #9542 üzenetére
Köszi!
eBay-ről rendelt már valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M700 - i5-6400-3.3GHz, 8GB DDR3, SSD 250GB, HDD 200GB eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest