- Magisk
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
peter9228 #4351 üzenetére
egyelőre csak egy sima katódsugaras TV menne az anakóg kimenetére, egy esetleges jövőbeli HD TV-n biztos lenne HDMI, a beállításhoz pedig a desktop gép monitorát tudom használni.
az oprendszerét amúgy mennyire nehéz "kitanulni"? leginkább szüleim használnák, és hát ők már nem az IT generációba tartoznak
rá lehet rakni pl wireless egeret, hogy azzal lehessen filmet választani/lejátszani?
-
azbest
félisten
válasz
peter9228 #3648 üzenetére
Olyan hdmi-vga átalakítót véletlenül se vegyetek, mert nem jó semmire. Erről már többször volt szó a témában.
Ilyen, vagy ehhez hasonló aktív hdmi-vga átalakítóval lehetséges a problémát megoldani: [link]. Ebből is olyat érdemes, ahol van külön táp bemenet, mert a táp nélküliek túlterhelhetik a hdmi portot és kárt okozhatnak a raspi-ben / a készülék hdmi portjában.
Nekem utólag kellett táp kábelt beforrasztani, mert lehagyták róla.
Ebay-ről 12 usd körül lehet venni ilyeneket, ami hasonló áron van, mint az előttem linkelt kamu átkötő kábel, viszont ténylegesen működik.
-
vtechun
veterán
válasz
peter9228 #3573 üzenetére
Ez már az 512 rammal szerelt valtozat lehet? Az elozo openeleces kerdesemre tud valaki valaszolni? Koszi. Mert ha jol muxik, akkor szerintem beszerzek egyet. Samba megosztast latja rendesen? Nem okoz neki gondot, ha sok fajl van egy mappaban? Mert nekem ipades xbmc-nek sokszor nem tetszik az ilyesmi
-
azbest
félisten
válasz
peter9228 #3324 üzenetére
http://elinux.org/RPi_Hardware
85.0 x 56.0 mm, de szerintem +/- 1mm benne lehet a pakliban és ez a nyák mérete, a lelógó alkatrészek még pluszban vannak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Honda topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Magisk
- Autós topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- További aktív témák...
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- Eladó Gamer PC i7 14700, RTX 5070, 32 GB 6000mhz RAM, Vizhűtés, 850W 80+ Táp, 2 év Garanciával
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest