- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Motorola is Air mobillal készül
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Proci85 #9975 üzenetére
Nekem is hibás az egyik, kínai rev2 zöld. Valahol hibás a nyák vagy a forrasztás, nem csak érintésre de hőtágulásra is hajlamos összehalni. Egyszer próbáltam körbeszaladni az smc chip lábainál az önön, hátha repedés van valahol, azt hittem először, hogy sikerült is a javítás, de valsz csak a meleg miatt nem volt kontaktos. Később újra jelentkezett a hiba. Bordával csak azért könnyebb előidézni, mert a kiemelkedése miatt nagyobb a forgatónyomaték piszkáláskor, mintha a csupasz chiphez érek. Így jártam. Szívtam az instabilitása miatt hónapokat, sd kártyát rendszeresen összebarmolta. Pendriveről futó rendszerrel relative tűrhetően ment, de pár hetente akkor is összeborult. Később, amikor tesztelgettem rajta komolyabb program fordítását hdd-vel, akkor jöttem rá, hogy ezért instabilabb sokkal a régebbi pi-mnél. Azt nem zavarja, ha piszkálják menet közben és sd kártyát sem hajlamos szétcseszni.
(#9989) Feralheart
szerintem armos linuxra nincsen teamviewer.
Chrome remote desktophoz pedig ha jól sejtem a cél gépen kéne futnia egy chrome-nak. Na az sem lesz armv6-os rendszerre. A chromium nem ugyanaz.Ha arra gondolsz, hogy valami windowsos progarmot futtatnál a pi-n, aminek a képernyőjét néznéd távolról, akkor ez sem fog sikerülni. Egyrészt, mert pi-re nincs windows, másrészt gyenge is lenne ilyesmire. Ha csak távolról szeretnéd elérni a helyi hálózatban lévő eszközöket, akkor valószínűleg valamilyen port átirányításos router megoldás kell. Ha egy hálózatban kell lennie az eszközöknek és a felügyeleti pécének, akkor valamilyen vpn megoldással lehet ezt összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 7800 XT 16Gb/32Gb DDR5 6000Mhz/1Tb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Új 4K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 7900 XT 20Gb/32Gb DDR5 6000Mhz/1Tb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest