Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Proci85
üzenetére
Nekem is hibás az egyik, kínai rev2 zöld. Valahol hibás a nyák vagy a forrasztás, nem csak érintésre de hőtágulásra is hajlamos összehalni. Egyszer próbáltam körbeszaladni az smc chip lábainál az önön, hátha repedés van valahol, azt hittem először, hogy sikerült is a javítás, de valsz csak a meleg miatt nem volt kontaktos. Később újra jelentkezett a hiba. Bordával csak azért könnyebb előidézni, mert a kiemelkedése miatt nagyobb a forgatónyomaték piszkáláskor, mintha a csupasz chiphez érek. Így jártam. Szívtam az instabilitása miatt hónapokat, sd kártyát rendszeresen összebarmolta. Pendriveről futó rendszerrel relative tűrhetően ment, de pár hetente akkor is összeborult. Később, amikor tesztelgettem rajta komolyabb program fordítását hdd-vel, akkor jöttem rá, hogy ezért instabilabb sokkal a régebbi pi-mnél. Azt nem zavarja, ha piszkálják menet közben és sd kártyát sem hajlamos szétcseszni.
(#9989) Feralheart
szerintem armos linuxra nincsen teamviewer.
Chrome remote desktophoz pedig ha jól sejtem a cél gépen kéne futnia egy chrome-nak. Na az sem lesz armv6-os rendszerre. A chromium nem ugyanaz.Ha arra gondolsz, hogy valami windowsos progarmot futtatnál a pi-n, aminek a képernyőjét néznéd távolról, akkor ez sem fog sikerülni. Egyrészt, mert pi-re nincs windows, másrészt gyenge is lenne ilyesmire. Ha csak távolról szeretnéd elérni a helyi hálózatban lévő eszközöket, akkor valószínűleg valamilyen port átirányításos router megoldás kell. Ha egy hálózatban kell lennie az eszközöknek és a felügyeleti pécének, akkor valamilyen vpn megoldással lehet ezt összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Trollok komolyan
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- AMD Ryzen 5 5600X/3070/512Gb SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Eladó Komplett gép
- ASUS ROG Strix Z890-E Gaming + Core Ultra 7 265K + G.Skill Trident Z 48GB DDR5 8200MHz CK eladó
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
wassermann