-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
ezt szerintem a viszonteladók kapják meg, én legalábbis a farnell levelét úgy értelmeztem, hogy a ce minősítés után megkapják a maguk részét a 2000ből
lehet, hogy ezek közül néhányat befognak minőségellenőrzésre?As soon as these initial 2000 Boards are compliant to at least one set of required standards, we will receive our share of this first batch from Raspberry Pi and ship these to customers
ha jól olvastam, a hdmi port környékén volt valami probléma a tesztelés során, ami állítólag szoftveresen kezelhető és már el is kezdték az új firmware móódosítások írását és tesztelését ebenék
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Epic Games
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gitáros topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest