- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
üzenetére
Levélre szerintem bőven elég az a parancssoros megoldás amit írtál (vagy pl. http://rpi.tnet.com/project/faqs/smtp), tényleg csak annyi kell, hogy egy text sort / fájlt áttoljon egy smtp kiszolgálón át egy mailcímre.
Monitoring: ja erre nem kell tool, ezt végzem én
Tehát rs485 kommunikáción jönnek adatok Arduino kontrollerektől, ezeket kell nyilvántartanom egy adatbázisban. Ez még _nagyon_ tervezés alatt áll, de talán ebbe az irányba kéne elmenni.Adatbázis: igazából még egyiket sem "üzemeltettem", nem tudom pontosan mekkora erőforrást esznek / mennyire macerás kezelni programból / webről; de ebben a félévben foglalkoztunk ilyesmivel is, átnézem, onnan mit tudunk használni.
De nekilátok olvasgatni, aztán amiről jókat olvasni / jól dokumentált, azt megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- BestBuy topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Tehát rs485 kommunikáción jönnek adatok Arduino kontrollerektől, ezeket kell nyilvántartanom egy adatbázisban. Ez még _nagyon_ tervezés alatt áll, de talán ebbe az irányba kéne elmenni.
wassermann