- Megjött a jubileumi Pixel széria
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz
Peter789 #6670 üzenetére
Én most szenzoros mérésre és alap szerver feladatokra használom a raspberry-t (lighttpd, pureftp, minidlna, munin, tftpboot, openvpn). Nagyon jól jön az, hogy nem kell több eszközt használni, hanem egybe meg tudom oldani. Tudom, hogy nem egy erőgép, de ennek tudatában vettem.
Neked a BeagleBone Black-et ajánlom, ott az általad írt hibák nagy része nincs meg. Gyors ethernet, illetve ethernet over usb, 2 GB NAND, sok GPIO, jól dokumentált.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest