- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Jobban mondva, RPi és rs485 kapcsán találtam egy ilyet [link], [link], de annyira nem vonz, hogy most figyelgessem, biztosan elküldött már mindent, és kézzel állítgassam a kommunikáció irányát - a megfelelő pillanatban.
Talán ez a középre berakott arduino lesz majd, ami akkor RPi felé i2c, a többi/másik arduino felé rs485, no meg ugye egyből erre is lehet kötni szenzorokat.
Lehet picit erősnek tűnik egy arduinot ilyen "összekötőnek" használni, szerintem nem az, ha cserébe egy moduláris és egyszerűen bővíthető rendszert kapok, árban sem vészes (~1k, elég egy minimál konfig), és ha konvertereket kéne használni, az sem lenne szebb szerintem.De szívesen meghallgatok mást is, csak már végső ötletként ez jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Goldshell KD BOX II
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) + RTX 5070 + 16-64GB DDR4 kit! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest