Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
Ebben biztos igazad van, de alapvetően nekem csak az lett volna a célom, hogy kiváltsam a jelenlegi NAS-omat, amire a leírások alapján ezzel a két alkalmazással alkalmas lett volna a Pi számomra.
Az, hogy eddig eljussak, hetekbe telt, mert sajnos nincsenek olyan leírások, amik végig vezetik a felhasználót egy adott alkalmazás beállításán, mindegyik csak rész infókat tartalmaz (például erről a jogosultságbeállításról, szinte sehol nem írnak, csak feltelepítik az alkalmazást, beállítják a config-ot és megy).
Még egy kicsit próbálkozom vele, de ha nem tudom megcsinálni, akkor inkább eladom a Pi-t, mert nekem nem ér ez ennyit, nem akarok hónapokig szívni 2 alkalmazás feltelepítésével és beállításával. Azt hittem ez ennél egyszerűbb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Gamer konfig eladó (Novabench Score: 3.880)
- Gamer PC-AMD Ryzen 5 7500X3D/ Asus RX 9060 XT 16GB/ B650M / DDR5 / Gen4 M.2 NVMe SSD - Garanciás
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- Intel Ultra 9 285K teljes konfiguráció eladó egyben
- Eladó 1440p Ultra Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann