Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
pvt.peter
üzenetére
A gyorstöltőket igazából csak telefonokhoz - táblagépekhez szabad használni, mert, mint ahogy már írták is, azok meg tudják beszélni a töltővel a töltés módját, feszültségét!
Egy egyszerű eszköz 5V-ot vár a bemenetére, és ha nem azt kap... Juj :-(
Ezért írtam, hogy 5V 3A táp elég, de akkor az tényleg az legyen ;-)
Ja, ha tényleg 1TB-os WD RED SSD-d van a házban, akkor annak elvileg olyan nagy az áramigénye, amit a Pi 3B USB portja már nem is bír el... Azt hiszem ;-) Én 1,6A maximális áramfelvételt látok rajta: OK, az a maximum, de ha valamiért éppen arra fog igényt tartani, annak az USB port nem fog örülni. Ezeket a SATA cuccokat nem erre (USB portos használat) találták ki: vannak kimondottan USB-s vinyók és SSD-k, azokkal kevesebb a gond. Bár azok is inkább egy izmosabb USB3 porton éreznék jól magukat... Úgyhogy én megtáplálnám egy külön táppal azt a külső házban lévő SSD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Professzionális gamer pc...!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- FÉLKONFIG KIVÁLÓ ÁRON!!! 14. gen, 32GB DDR5, B760
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest