- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
Proci85 #4683 üzenetére
A cd-től kezdődően csak olyan, mintha simán az update.php-t futtatnám, kiírja annak a súgóját hibaüzenet nélkül.
Mondom, nem lelek "/usr/bin/php" könyvtárat, és ezt hiába kérdezem meg a Linux topikban.
Azért gondoltam, hogy itt kérdezem meg, mert rpi specfikus Debianra csak telepítettetek már lighttpd-t Ti is.
Természetesen próbáltam ttrss telepítést keresni másoknál is, akik rpi-t használnak és cront futtatnak.
Az alábbi oldal írója nem szórakozik, a crontab -e segítségével felvitte mindenféle user nélkül a 0 * * * * cd /var/www/rss && /usr/bin/php /var/www/rss/update.php -feeds > /dev/null 2>&1 sort, és megy neki. Szintén lighttpd-t használ. Néztem Google magyarral, de nem tűnt fel, hogy extra konfigurálást végzett volna.
[link]Ez a francia oldal szintén rpi de nginx-szel megoldva, és szintén cront futtat. Szintén semmi extrát nem művelt, amit én nem.
[link]Szóval ezért pingvinezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- Intel PC + monitor
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-11400, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok! (35)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest