Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Warter
üzenetére
Akkor meg ésszerűtlen (-ség van benne). Nem mindenki akar full borítós, tag-es, akármicsodás Library-t, főleg hogy előre megmondom, hogy kb. a 2/5-ödét úgyis hibásan fogja felismerni, vagy mi van azokkal amiket fel sem tud ismerni? De minek ez felesleges hajcihő, ha egyszerűen csak zenét akarok lejátszani vele. Nekem bőven elég, hogy tudom melyik almappában, melyik elődaó almappái vannak, az én rendszerem szerint, minek ehhez egy össze-vissza bescannelt, hiányos Library? Amúgy ezt nem teljesen hiszem el, biztos van valami módja.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- Intel i9-14900K/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- HP ProDesk 400 G6 mini - Core i3 10100T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- APC NetBotz Rack Monitor 200-6port - környezetfigyelő eszköz
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann