- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Honor profi iPhone másolásban
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! köszi a válaszodat UberMutant, nekem is feltűnt hogy régi az FWje, fizakilag semmi sérülése nincs a panelnek, a ledek világítanak az 1ik villog időnként bekapcsoláskor,
De sajnálom a dolgot, mert nem erre számítottam, Ha nem találok megoldást vagy eladom ahogy tudom, vagy megy a fiókba de be is fejeztem a történetet. Sajnos nincs olyan ismerősöm aki ezt valahogy felfrissítené. De még nem adtam fel, a lehetőségeket megpróbálom, de félek hogy sérült az eeprom, Most megpróbálom Az azbest nevű felhsználó tanácsát, hátha. Nekem csak két kártyám van, mármint micro sd, Azokkal próbálkozhatok, talán az lenne a gond hogy már a 32es kártya felismerése is nehézkes neki? Most írom ki kártyára a raspberrypiost az imagerrel, de ha alapvető baja van sztem hiába. Azon a sok kiálló lábacskán a panelen, nem lehet valamelyiket rövidre zárni úgy hogy betöltön az eeprom menü? Csak érdeklődök, Legközelebb Decemberben megyek Pestre, talán találok ott valakit.
Aki elszöszölne vele.
pénzem bánta meg az idegeim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED monitor topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Filmvilág
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Ryzen 9 5900X / RTX 3080 Ti / 64GB RAM Brutál workstation & gamer gép (Fractal, csendes)
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- ÚJ ASUS GAMER ERŐMŰ PC RYZEN 7 7800X3D 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS PRIME RTX 5070 12Gb DDR7 2ÉV GAR!
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 12400 32GB DDR4 3200 512GB NVME SSD ÚJ ASUS RTX 5060TI 8GB DDR7 VGA 2ÉV GAR!
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Western Digital SN850 2TB NVMe With Heatsink for PS5
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann