Hirdetés
- Google Pixel topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! köszi a válaszodat UberMutant, nekem is feltűnt hogy régi az FWje, fizakilag semmi sérülése nincs a panelnek, a ledek világítanak az 1ik villog időnként bekapcsoláskor,
De sajnálom a dolgot, mert nem erre számítottam, Ha nem találok megoldást vagy eladom ahogy tudom, vagy megy a fiókba de be is fejeztem a történetet. Sajnos nincs olyan ismerősöm aki ezt valahogy felfrissítené. De még nem adtam fel, a lehetőségeket megpróbálom, de félek hogy sérült az eeprom, Most megpróbálom Az azbest nevű felhsználó tanácsát, hátha. Nekem csak két kártyám van, mármint micro sd, Azokkal próbálkozhatok, talán az lenne a gond hogy már a 32es kártya felismerése is nehézkes neki? Most írom ki kártyára a raspberrypiost az imagerrel, de ha alapvető baja van sztem hiába. Azon a sok kiálló lábacskán a panelen, nem lehet valamelyiket rövidre zárni úgy hogy betöltön az eeprom menü? Csak érdeklődök, Legközelebb Decemberben megyek Pestre, talán találok ott valakit.
Aki elszöszölne vele.
pénzem bánta meg az idegeim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Robotporszívók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AMD PC , i9 7900X , RTX 3080 , 32GB DDR4 , 512GB SSD , 1TB HDD
- HP Z840 workstation PC (Intel Xeon 32X3600 Mhz, 128 GB DDR4, 480 GB SSD+1TB HDD, GTX1660 Super 6 GB)
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann