- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LTE frekvenciák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyson5
tag
Raspberry 4-re tettem 2db ssd-t, ami GYÁRI táppal kevésnek bizonyult. Változó időközönként instabillá vált és "ledobta őket", vissza mountolni se tudtam, csak reboottal jött helyre. Utánaolvastam, gyakori hibája ez neki. Kell egy külső táp, én egy telefontöltővel próbáltam megtámogatni, de azzal se lett jobb a helyzet. 12-15 ezer forinttól van dokkoló külső táppal, állí○tólag azzal működik.
Én vettem egy 5V 6A-es tápot és csak azzal az egy táppal próbálom meg hajtani a raspbit. Nyomtattam hozzá egy házat amibe szépen beleraktam (még nincs kész).
Szeretném a feszültséget és a felvett áramot mérni és menteni a raspbival, arduinoval, nodeMCU-val, bármivel. Feszültségmérést szerintem meg tudom oldani, az adatmentést is, ha más nem a raspbin futó node-red szerverrel
de az áramméréssel bajban vagyok.
[link] ilyen modullal volt már valakinek dolga? Ti hogy oldanátok meg?Képen: a tápból közvetlenül kap áramot a raspbi és egy aktív USB hub-ba van bedugva a táp és minden SSD
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 5 5600, RTX 3070, 32Gb DDR4, 1Tb M.2 gamer pc!
- D5 Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 és 16gb DDR5 RAM + GARANCIA
- TÖBB TÍPUS ELÉRHETŐ!!! Apple Mac Late/Mid 2012 / 2014 / 2011
- AKCIÓ! ÚJ! GAMER PC - RTX 5060 8GB - i5 12400F/14400F - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

de az áramméréssel bajban vagyok.
wassermann