Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
válasz
scream
üzenetére
Nekem volt egyszer hasonlo, igaz RPi3-on es WiFi-vel. Az volt a konkluzioja a dolognak hogy driver hiba lehetett.
Irtam egy kicsi (python) scriptet ami pingelte a google dhcp szerveret 8.8.8.8 es amikor nem sikerult neki, akkor kiirta a datumot egy fajlba. Igy konnyu volt visszakeresni az idot amikor lekapcsolodott a netrol es megnezni a logokban mi tortent akkor.
Lattam a logban hogy valami halozati dolog ujraindult csak eppen nem kapcsolodott vissza a wifi halozathoz, amit amugy sima restart utan megcsinalt volna.Majdnem irtam egy masik scriptet ami pingeli a halot es ujrainditja az RPi-t hiba eseten, de aztan megvettem az RPi4-et es vezetekes netet hasznalok rajta es ez a hiba soha nem fordult elo.
Esetleg te is megnezheted a naplofajlokat abban az idoben amikor lekapcsolodik a halorol, ahogy @Fecogame javasolta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- ASUS routerek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann