Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
válasz
scream #41687 üzenetére
Nekem volt egyszer hasonlo, igaz RPi3-on es WiFi-vel. Az volt a konkluzioja a dolognak hogy driver hiba lehetett.
Irtam egy kicsi (python) scriptet ami pingelte a google dhcp szerveret 8.8.8.8 es amikor nem sikerult neki, akkor kiirta a datumot egy fajlba. Igy konnyu volt visszakeresni az idot amikor lekapcsolodott a netrol es megnezni a logokban mi tortent akkor.
Lattam a logban hogy valami halozati dolog ujraindult csak eppen nem kapcsolodott vissza a wifi halozathoz, amit amugy sima restart utan megcsinalt volna.Majdnem irtam egy masik scriptet ami pingeli a halot es ujrainditja az RPi-t hiba eseten, de aztan megvettem az RPi4-et es vezetekes netet hasznalok rajta es ez a hiba soha nem fordult elo.
Esetleg te is megnezheted a naplofajlokat abban az idoben amikor lekapcsolodik a halorol, ahogy @Fecogame javasolta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vírusirtó topic
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Formula-1 humoros
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- R5 5600X ASUS TUF X570 32GB 3600Mhz CL16 WIN 11 Pro
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 24GB DDR4 , 512GB SSD
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest