- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Köszönöm, ez az ami nekem kell
Más... emlékeztek rá, hogy szereztem egy fasza 2 diszkes raid házat? Nos, az automata HDD spindown nem ment vele, manuálisan viszont igen. Sehogy nem jöttem rá miért. Találtam egy alapvetően fasza scriptet is hozzá, de az se ment.
Megvan a megoldás. A smartctl azt mondja, hogy unsupported usb bridge (holott mondom, a hdparm -y tökéletes). Viszont a smartctl a -d kapcsolóval működésre bírható, így végső soron megy az említett script is (serviceként furt), nagyon fasza módon 20 perc után leállítja a diszket.
Jelenleg csak filmek vannak rajta, torrent most nem tölt és nem is seedel, de a script figyeli, hogy van-e a lemezen aktivitás, és ha nincs, akkor állítja le.Szóval megy ez, csak a balfék smartctl gyártói tehetnek róla, hogy hivatalosan nem támogatnak egy olyan házat, ami egyébként kiválóan megy a szoftverük átlal
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- VR topik
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- További aktív témák...
- Rtx 2080Ti/ Ryzen 5 4600G/ 16GB G.Skill/ 1TB M2/ Win11/ Garancia
- Raspberry Pi 5 8 GB + Argon One V3 ház + 512GB SSD + Gyári adapter ELKELT, szállítás alatt!
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Vízhűtéses gép eladó!
- Intel i5 14400f Gainward RTX 5070 12Gb 32Gb DDR5 1TB SSD Gamer Pc Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann