- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Hyperion #3982 üzenetére
Most a hub 2A tápjáról megy, de az már a határán jár, merevlemezhez pedig kevés. Korábban valamikor linkeltem itt a fórumban 4A/5V külső tápot, valószínűleg rendelek olyat hozzá. Előbb még valószínűleg pc táppal kitesztelem a működését.
Ja igen, a táp csatlakoztatását is érdemes lesz hátlapra kivezetnem. Esetleg még a composite videón gondolkodom (bár ott lehet a bedugást érzékeli).Az lcd-t is távirányítással, raspival szeretném vezérelni. Jelenleg úgy forrasztottam fel az lcd-re átkötéseket, hogy ugyanonnan kap tápot a led és az lcd is, majd ezt szétválasztom. Megnézem azt a relét én is, nem ugrott be eddig hogy kb készen is kapni ilyesmit
A szalagkábellel alapvetően nem volt bajom, vettem 26-os csatlakozót és kábelt is, de így kevesebb helyet foglal és könnyebb változtatni rajta, ha máshogy szeretném bekötni. A rev2 pi esetén is ellenőriznem kell, hogy a tüskesor változásai érintik -e a jelenlegi sorrendet. Na meg így mást is könnyen ráköthetek, ha szükséges később.
Az rj45 esete adta magát nekem, mert volt kéznél fali csatlakozó betét, szerszám és anyagok is hozzá. A hátlapon minimális igazítással illett a betét egy meglévő nyílásba. De amiket linkeltél is jól néznek ki. A doboz eredeti kialakításához igazodtam, a műanyag dolgokat ragasztással rögzítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OpenWRT topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Witcher topik
- További aktív témák...
- SAPPHIRE Radeon RX 5700XT NITRO 8GB GDDR6 256bit
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP Prodesk i3 240 SSD 500GB HDD tökéletes
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Asztali PC R5 5500 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest