- Google Pixel topik
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kipróbáltam LAN-on keresztül is, úgy néz ki nem a wifi miatt problémás a használata. Ha akarok samban keresztül pi-re vagy pi-ről másolni vagy csak jobb klikk tulajdonságot szeretnék nézni windows 10-en keresztül, akkor vagy nem tudom megtenni mert "gondolkodik csak" vagy elindul a másolás vagy tulajdonságok nézése de kell legalább 30 másodperc. Ha leállítom samba-t majd elindítom újra, akkor 2-3 ilyen után megint egyből reagál. Eltelik valmennyi idő, akkor megint "belassul". Nem jövök rá mi az oka. Már azon gondolkoztam újratelepítem az egész rasbiant.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- SSD kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest