- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latitude
aktív tag
Köszönöm a választ, azóta én is egykicsit utána olvastam. Valószínűleg nem futna/nem tudna futni a kettő egy időben.
Más jellegű kérdés. Megérkezett az rpi4-hez az alu ház, ami egy nagy hűtőborada is egyben (én is a venntilátor nélküli verziót rendeltem). A kérdésem az, hogy az alsó borda kb mennyire melegszik át? Ugyan is egy farost lemez lapra szeretném ráfogatni az eszközt. Gondolom nem tud annyira átmelegedni, hogy az esetleg tüzet okozzon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam topic
- Számítógép beárazás
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Garanciális páros : GIGABYTE B550M AORUS ELITE Alaplap + AMD Ryzen 7 5700X3D
- ÚJ Gamer Ryzen 5 5600 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 512GB SSD
- ÚJ Zalman PC / Ryzen5-5600 / 32gb ddr4 ram / 512gb NvMe ssd + 1TB hdd / windows11
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- iKing.hu Apple iPhone Air 256GB Light Gold használt karcmentes 100% akku 2026.10.28-ig garanciás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann