Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Apple Watch
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Miért hurcolásznám? Nem hurcolászom. Pár napja tettem csak a Rpi-re. Új a HDD és a külső ház is.
Egyébként az exFat lesz a ludas. Visszatettem a régi laptopból kioperált HDD-t ami eddig is rajta volt NTFS fájlrendszerrel és probléma nélkül elindítja a torrentet, a CPU hőmérséklet is marad 55°C körül. A mount.ntfs CPU használata is 5% alatt van csak.
Ezután újra leteszteltem az exFat-ossal, hogy arra indítom el a letöltsét és ugyanaz mint előtte. Szóval nem jó az exFat. NTFS-t meg nem ajánlják linux-ra (nem tudom miért), akkor mi legyen? Olyan kellene amit majd a következő androidos box is fog támogatni, mert ezt lefogom cserélni az biztos.
Vagy nyugodtan mehet NTFS-re is?
És mivel lehetne átkonvertálni adatvesztés nélkül?
Murdock1981: Köszi.

Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xbox Series X|S
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann