Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Üdv!
    Segítséget szeretnék kérni! Autóba való audió lejátszót szeretnék építeni, ami egy hangprocesszorhoz kapcsolódna és annak adna digitális jelet. Kísérletezéshez beszereztem már egy raspberry pi 3 b+ lapot, de rá kellett jönnöm, hogy ez nagyon nem lesz elég nekem. Jelenleg egy Asus tinkerboardon gondolkodom, mert azon van natív 24bit/192kHz audio kimenet ami egy gonddal kevesebb a rpi-hez képest. Amit a kész eszköztől elvárnék az az, hogy futtasson valamilyen OS-t, ami tudja tárhelyről vagy hálózatról lejátszani streamelni a zenét. Legjobban örülnék egy androidnak, mert arra lehet appokat telepíteni. Spotify és internet rádió kellene. Telefonról kapná a mobilnetet. Legyen ezen kívül egy érintőmonitor, meg valamilyen fizikai kezelő gombsor amivel legalább ki/be lehet kapcsolni. Nem lenne hátrány, ha hangerőt is lehetne szabályozni valami potméterrel, bár arra lehet kínából rendelni BT remote kütyüt. Egyenlőre ennyi lenne a cél. Ha valaki tudna a megvalósításban segíteni, tervezni, vagy kivitelezni is akár, akkor jelezze legyen szíves! Vagy ha van már valahol ilyen futó carPC projekt, az is érdekel. Köszönöm!

Ui: az is egy variációja a történetnek, hogy van pl egy tinkerbord lejátszó a hangprocesszorra kötve mint hálózati lejátszó (volumio, stb..), és egy androiddal telepített monitoros másik gép kezeli azt.

Ja, aha, persze.
    Nekem meg jó lenne pár milla. Vagy inkább mindjárt milliárdok.
    Ez egy Raspberry Pi topik, itt esetleg Raspberry Pi projektekkel kapcsolatban kaphatsz segítséget. Ne offoljuk szét Tinkerboardos kérdésekkel.

Kocsiba leginkább egy Bluetooth-os fejegység kell, amihez kapcsolódsz egy mezei okostelefonnal és máris van internet rádió meg Spotify.

Új hozzászólás Aktív témák