- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cool Face
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Thermaltake Max 5G külső hdd házat amibe tettem egy WD RED-et. A gondom az, hogy 3! perc után leállítja a winchester (nem parkolás, leállitás, hallom amikor felpörög) HDS szerint 4 óra alatt 21 leállás elindulás volt...
Windows alatt nem lenne gond ezt beállitani, viszont linux alatt fogalmam sincs, hogy tudom. Hdparm-ot néztem ott 1000 félképpen lehet beállítani. Valakinek van erről tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest