- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
Pi-t hol érdemes venni? (pi2), kínából kihagynám a vám miatt. a málnapc-t és rpishopot néztem.
máshol is érdemes nézni? rs- online-t néztem, de nem jött le, hogy magánszemélyként vehetek-e ott.másik kérdés: OpenElecet futtatnék rajta, NFS-sel. elég neki a 5V/2A nillkin töltőfejem?
cigam: úgy értettem, hogy hol van esetleg ezeknél jobb áron
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) + RTX 5070 + 16-64GB DDR4 kit! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- Eladó PC i7-14700k, RTX 4070Ti Super OC, 64 GB RAM
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest