Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moed
csendes tag
Hi Mindenki,
nekem a Transmission,és az uTorrent is felmegy, de konfigurálni nem tudom,ha elinditom hibaüzenetet irki hogy "Can not connect to deamon" vagy ilyesmin.Aztán ha rákattintok jobb klikkel a programra feljön a menü, benne hogy Config -asszem.
Ott azonban nincs sok minden. Egy IP cimet lehet beállitani,porot,user,pass,és könyvtárat(egyet).
Youtube videokon láttam hogy ott egy egész csomo beállitási lehetöségnek kénne lennie(régebbiekben volt is) de ebben nincs. Beirtam az eszköz LAN-os IP-jét(magátol miért nem teszi meg automatikusan?) a felsö sorba. Beirtam user-t,pass-t. Aztán PC-röl probáltam böngészöben megnyitni a port és ip használatával,de semmi. SSH megy, de ez nem.
Ez amugy webes felület lenne? Onnan kéne a Transmission-t,és a uTorrentet konfigolni?Köszi
UI: openELEC , legujabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-roller topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Escape from Tarkov
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, Z490, Lian Li ház, 850 W Táp
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann