- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berobi78
tag
én pont most jártam körbe ezt a hol vegyek pi 2 témát, és a következőt tettem
málna pc-től megvettem a pi 2-t, a tápot, és a memória kártyát (fdh-n szállítással együtt 300ft-al olcsóbb lett volna, de valamiért a málna pc szimpibb volt, de mondjuk ha harmadik helyről vettem volna a memória kártyát akkor már kb. 800ft-ot spóroltam volna)
hifiberry-től pedig a dac+ standard-ot, és a házat. Ezzel mondjuk elég húzós lett az ára (valamivel 40 alatt, ha nem teszik rá az áfát, ha igen, mert svájcból jön, akkor valamivel 40 felett), de bízom benne, hogy zenehallgatásra sokkal alkalmasabb lesz, mint egy hasonló árban lévő média lejátszó.
Na, meg ami szimpi, hogy NEM androidos, így nem fordulhat elő, hogy téglásítom.
2 nap alatt minden ideért, ami Mo-ról jött, a hifiberry kb 1-2héten belül meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Távcső topik
- Milyen egeret válasszak?
- Robotporszívók
- Filmvilág
- Suzuki topik
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest