- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco F7
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berobi78
tag
én pont most jártam körbe ezt a hol vegyek pi 2 témát, és a következőt tettem
málna pc-től megvettem a pi 2-t, a tápot, és a memória kártyát (fdh-n szállítással együtt 300ft-al olcsóbb lett volna, de valamiért a málna pc szimpibb volt, de mondjuk ha harmadik helyről vettem volna a memória kártyát akkor már kb. 800ft-ot spóroltam volna)
hifiberry-től pedig a dac+ standard-ot, és a házat. Ezzel mondjuk elég húzós lett az ára (valamivel 40 alatt, ha nem teszik rá az áfát, ha igen, mert svájcból jön, akkor valamivel 40 felett), de bízom benne, hogy zenehallgatásra sokkal alkalmasabb lesz, mint egy hasonló árban lévő média lejátszó.
Na, meg ami szimpi, hogy NEM androidos, így nem fordulhat elő, hogy téglásítom.
2 nap alatt minden ideért, ami Mo-ról jött, a hifiberry kb 1-2héten belül meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest