- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berobi78
tag
én pont most jártam körbe ezt a hol vegyek pi 2 témát, és a következőt tettem
málna pc-től megvettem a pi 2-t, a tápot, és a memória kártyát (fdh-n szállítással együtt 300ft-al olcsóbb lett volna, de valamiért a málna pc szimpibb volt, de mondjuk ha harmadik helyről vettem volna a memória kártyát akkor már kb. 800ft-ot spóroltam volna)
hifiberry-től pedig a dac+ standard-ot, és a házat. Ezzel mondjuk elég húzós lett az ára (valamivel 40 alatt, ha nem teszik rá az áfát, ha igen, mert svájcból jön, akkor valamivel 40 felett), de bízom benne, hogy zenehallgatásra sokkal alkalmasabb lesz, mint egy hasonló árban lévő média lejátszó.
Na, meg ami szimpi, hogy NEM androidos, így nem fordulhat elő, hogy téglásítom.
2 nap alatt minden ideért, ami Mo-ról jött, a hifiberry kb 1-2héten belül meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- Futás, futópályák
- Crimson Desert
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-H170M-D3H alaplap, i5-6400 CPU, 240 GB M.2 SSD, Windows 11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Asztali PC , R7 5700 , RTX 3080 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- FullHD Király - Ryzen 5 2600 / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB Nvme
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann