Hirdetés
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Netfone
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fo_di
őstag
én a 10954essel próbáltam meg kicsit az openelecet (akkor ennyire volt időm), de lejátszotta az xvidet (szerintem a divxet is ugyanúgy vinnie kéne)
éppen valami minimal (és egybe spórolós) felületet keresek egyébként az xbmc alá, ezeket javasolták, hogy lightweight cuccok, de még nem volt időm meglesni őket
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- OLED TV topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann