Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomzi1
tag
Sziasztok!
Nekem is megérkezett tegnap a kicsikeNem vagyok nagy linux guru (egyelőre), úgyhogy szükségem lesz a segítségetekre is
Első gond, hogy nem megy egyszerre a bill és az egér debian alatt (mindkettő usbs, vezetékes). Utánaolvasva látszik, hogy másnak is van ilyen gondja, de általában a wifi+egér+bill hármas nem megy együtt. Állítólag már rajta vannak a probléma megoldásán.Elsődleges célom a raspi-vel, egy headless 0-24 torrent kliens, külső merevlemezzel.
Ezen az oldalon van jó leírás ssh-ra és távoli elérésre, ezek kiválóan működnek.Samba-t ez alapján tettem fel, ez is megy gond nélkül.
Torrentnek transmission-daemont szerettem volna feltenni, amit a windowsos gépemről a remote-gui-val akartam vezérelni. Sikerült feltennem, de sajnos csak 15-20 mpercig megy, aztán kernel-panic-kal elszáll. Második próbálkozásként rtorrent+rtgui-t próbáltam feltenni ez alapján, de már az apache sem indul el. Ezt írja: apache2: bad group name www-data
Action 'restart' failed.
The Apache error log may have more information.
Az error log teljesen üres. Ha van ötletetek, vagy valakinek sikerült összeraknia egy torrent klienst szóljon
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC i5 10th /ROG STRIX GTX 1070 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 1TB SSD 32GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3060 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest