- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
Fölösleges.
"A ReadyBoost szolgáltatás akkor nyújt segítséget, amikor fogytán van a számítógép memóriája. A kevés memória nagyon lelassíthatja a számítógépet, mert a Windows a merevlemezen kénytelen elvégezni az adatok összegyűjtését. A flash memória gyorsabb megoldást jelent."
Tehát ha van elegendő memóriát, akkor be sem kell kapcsolni.
-
Drover
csendes tag
Primo Ramdisk Ultimate.Natív 64 bites.Lemezkép fájl fájl a C:meghajtón.500 MB-s FAT 32-s partíció.Teljes visszatöltés,mentés leállításkor,gyors mentés,gyors visszatöltés,stb.
A Ramdisken van két böngésző hordozható(portable)változata.Egy Opera 12.10 x64 és egy Palemoon 15.3 x64.Mert ugye miért is rakjam csak a gyorsítótárat a ramdiskre,hogy ha az egész böngészőt is oda tehetem.
De mivel telhetetlen vagyok,úgy döntöttem,hogy inkább a memóriába gyorsító tárazom a meghajtóimat.A kapott eredmények szerint,úgy látom,hogy nem is kell nekem Ramdisk.
OCZ Vertex 2 Sata 2 60 GB SSD.Samsung F3 1000 GB Sata 2.
-
kispx
addikt
Windows alatt csak két db ramdisket próbáltam De azért ennél több van. A Non-proprietary kategóriából valamelyiket kipróbáltad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest