Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabi1
aktív tag
Szia! Köszönöm a válaszokat!
Most egy konkrét példát említenék, amin újra elbuktam.
NERW nevű csomag amerikai oldalról letöltve. Külön volt Assets Mappa és még 2 másik. Mindhármat letöltöttem. Elolvastam a telepítési utasítást amelyet pontosan követtem és az eredmény egy nagy nulla.
Exe file futtatva rendszergazdaként, mert így kérte. Amúgy Windows8-om van, de ez nem lehet probléma, mert az ég világon erre mindenféle játékot rá tudtam gond nélkül telepíteni. Az Assets sikeresen települt, melyet ki is ír a telepítő a végén. Utána Utilitiest megnyitva Package manager fül, frissités majd telepítés, az előzőleg egy külön mappába kitömörített rwp file-vel. Itt is sikeres a telepítés. Utána még bemásolom a kezelési utasítást a helyére, majd a játékot elindítva kikeresem a menűből a clear cache.t és törlök. Játékot újraindítom és még csak nyoma sincs egy szónak sem, ami az új csomagra utalna.
Egyáltalán jó helyen törlöm a cache állományt? Játékon belül kell, vagy van valami másik módszer?
A pályákat nem kell a bűvös kockánál kipipálni?
Valamit biztosan nem jól csinálok, mert 10-ből 2-3, ami sikerül.
Jó lenne, ha valamit tudnál hozzászólni!
Sajnálom, hogy Téged kell maceráljalak, de más nem nagyon jár itt, csak elvétve.
TSX mód disableden volt telepítés közben.
További szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák

- Eredeti játékok OFF topik
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Horgász topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest