Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Ahhoj
aktív tag
Hi. A probléma nekem is a raid-del van, szintén xp alatt.
Ha feltelepítem a drivert, akkor restart-kor lefagy boot-olás közben a win
ha mégegyszer restart, akkor előjön egy menü, és választhatok oylat, hogy az utolsó működő konfiguráció használata, vagy vmi hasonló, és így működik, de raid nélkül.
a kérdésem: mit tegyek??:( -
sebaj
tag
jaigen
home verzioban, az egesz dynamic disk feature ki van love. -
sebaj
tag
hi
mirror + raid 5 csak 2000 szervercsaladba van. xp prof alatt van csikozas, mint raid feature (raid 0), csak az nem biztonsagos adattarolas. Archivalj:) -
freya
aktív tag
válasz
dON't hAcK!
üzenetére
Pontosan, csak 2000 alatt van, megpedig Advanced Server alatt (Professionalben is le van tiltva).
Hat ez van. En is ilyet akartam, de... :)
Viszont van egy ingyenes kis progi, az XXcopy, irtam egy kis batch file-t es a hatterben szepen keszit kis snapshotokat amikor egy-egy munkafazissal vegeztem, igy mindig van 1:1 masolat max. 1 oras munkarol :) Az egy egyszeru es puritan megoldas, de van ezer mas is. Peldaul felrakhatsz egy Advanced Server-t is, csak arra figyelj hogy RAID-es particiorol bootolni nem enged. Szoval az meg komplikalt... -
freya
aktív tag
válasz
dON't hAcK!
üzenetére
Nem, akkor is en gyujtottam fel...
:DD -
freya
aktív tag
XP-ben nem lehet szoftveres RAID-et csinalni, le van tiltva.
-
Den
veterán
válasz
dON't hAcK!
üzenetére
Jöttem a hívó szóra, de az a rossz hírem hogy totál nem értek a raid-hez, csak olvastam róla felületesen, meg képen láttam ilyet.
-
dON't hAcK!
aktív tag
Segítség!
-
dON't hAcK!
aktív tag
Hali,
Van 2 40GB-s IBM vinyóm - a seria eltér. Szeretném összekapcsolni őket úgy, hogy mindekettő ugyanazt tartalmazza, azaz a BIZTONSÁGOS ADATTÁROLÁS a célom. Segítsen már valaki, mert halvány lila gőzöm sincs róla, hogy mit hova kapcsoljak. A help-ben semmi értelmes.
Az egyik vinyó már tele van fontos adatokkal, a másik tök steríl, letöröltem róla a partíciókat.
Segítség! :)
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest