Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin555
aktív tag
Hi All!
szóval a pontosan megnézni a drivert, az télleg PICIT előrébbvitt.
az ALAPLAP gyártójánál találtam drivert, azt F6-tal el is fogadta + látta, formázta, ujraidul a telepítés, és lefagy. XP sp2 vel abszolut nem megy, XP sp1-gyel megy, de aztán gyakran reboot- kék halál-- -vagy elszáll a telepítés sö tö bö.
mennyire komoly egy ilyen dolog, egy ide raid? ez nem az igazi SCSI raid gagyi ide-s implementációja? kicsit készen vagyok már agyilag ettől.
fasttrak 100 lite bios-ja a legujabb (www.promise.com) és drivere is jónak néz ki (www.msi.com.tw )
valami tanácsot kérnék még
üdv !!!! -
martin555
aktív tag
Hi All!
vásároltam egy MSI régebbi alaplapot. FASTTRAK 100 nevű alaplapi raid vezérlő van benne.
azt szeretném, hogy a windows betöltése, meg minden lemezművelet picit gyorsabban történjen meg.
2 darab 40 gigás ATA 100-as vinyót raktam, ahogy a FASTTRAK kéri, a raid első szlot MASTER-be és a raid 2. szlot MASTER-be, a bios utáni RAID bios gyönyörűen látja és összefűztem STRIPÉ-be 2 x 40 = majdnem 80 gigás lett. PQMAGIC látja, de sajna XP telepitésnél gond van. nyomom XP bootoláskor F6, bekéri a FLOPPY-t , betölti a RAID DRIVERT de utána a windows ilyet szól hogy nincs merevlemez a gépben, F3 kilépés.
megnéztem minden drivert , típust, asszem pontos, (mármint a floppy amit adok neki) meg a fasttrak MANUAL-ban hogy a gép BIOS-át át kell álítani hogy boot sequence SCSI + OTHER sö tö bö, igy se jó.
HELP !!!
martin5 ''kukac'' freemail.hu (lécci emailban is ha lehet !!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest