Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
HUfantom
üzenetére
Köszi a gyors választ! A WinXP raid lehetőségéről nem tudtam. Ebben az esetben tényleg abszolút fölösleges a raid kártya. Igazad van, ezzel bőven lehet spórolni.
Ezen a felhős tároláson sokat gondolkodtam, végül úgy döntöttem, hogy nagyon ellenséges vagyok és inkább megtartom az adataimat magamnak. Lehet butaság, de most így érzem "biztosnak" - szerintem ez talán elvi kérdés. Továbbá az is szempont, hogy a képeink méretei 3-10 MB között szórnak, na most 10 MB letöltése az én netemmel közel 3 mp... Viszont igaz, hogy akárhonnan elérhetőek.
"Ha mondjuk meghal a gépben a táp vagy alaplap kapsz egy vírust akkor elveszhetnek az adatok."
A vírust azt értem (bár erre nagyon ügyelek, amióta egy legyalulta a gépemet szűk 15 éve...), de ha csak a tápegység megy tönkre, akkor elvileg a két meghajtó tovább használható más gépben, akár külön-külön is, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Számítógép javítás Budapest Laptop szerviz WiFi és router beállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest