Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HUfantom

őstag

Most nemrég váltottam AMD --->>> Intelre.

4DB 1.5 TB-os winyoval RAID 1+0 ban

Fogtam magam lementettem minden adatomat, majd átdugtam a winyokat és inicializáltam az Inteles RAID tömböt. Win7 alatt a hardveres raid rosszul jelent meg.

Majd sikerült másolás közben agyoncsapnom a gépet. Reset után a RAID tömbre kiírta hogy inicialize sárgával és ugymaradt. Minden adatom megvolt látszatra de aztán a windows írta hogy az utolsó particióját a raid tömbnek át kéne vizsgálnia, de nem tudott hozzáférni. Utána felfrissítettem a driverét win7 alatt, majd restart. Utána a checkdisk letörölte az egész utolsó particiót. KB 150GB adat veszett oda. Után már windowsban írta a RAIDre hogy látja a részeit, és korrekten írja az adatokat. 99% initialize volt ami egyszer csak felment 100%ra és kíirta, hogy normal.
    Még megvan mindenről a biztonsági másolat. Az lenne a kérdés hogy szerintetek kreáljam újra az egész RAID tömböt vagy csak az utolsó particióját ?

//A backupolásra használt winyokat vissza kell lassan winnem a céghez.

Lefagyásról: Sikerült a VGA kártyának újratelepíteni a driverét //6990 . Ez a kártya 2 GPUból áll amit a kártya intelligensen leállít ha nem kell //ULPS . Viszont ekkor ha mondjuk az AIDA64 megkérdezi a hőmérsékletet akkor deadlock... A program vár a hardverre de az nem fog válaszolni neki, és kimerevedik a windows.

Új hozzászólás Aktív témák