Hirdetés
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
Új hozzászólás Aktív témák
-
i are robot
senior tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte P35-DS4 alaplapom, és a Gigabyte Sata2 vezérlőre egy RAID1 tömböt raktam. A kérdésem, hogy ha ezt úgymond szétszedem, tehát a hdd-ket lehúzom a csatlakozóról, akkor utána még szólóban használhatók, a rajta lévő adatok úgy érintetlen formában hozzáférhetők, vagy csak az eredetileg felépített RAID tömbként funkcionálnak? Az egyiket ugyanis szeretném eltenni biztonsági mentés gyanánt, de nem kell az idők végezetéig. Elnézést ha volt már, de nem tudom mire keressek.

Meg lenne még egy nem szorosan ide tartozó kérdésem is. Van olyan külső RAID1 képes ház, amin eSata és USB3 csatlakozó is van? Kinéztem ezeket a külső házakat, de az egyiken eSata és USB2 van, a másikon meg csak USB3, nekem meg a jövőállóság miatt jó lenne ha mindkettő lenne:
- http://www.raidsonic.de/en/products/soho-raid.php?we_objectID=6863
- http://www.raidsonic.de/en/products/soho-raid.php?we_objectID=7059Ár és teljesítmény szempontjából ideális lenne számomra, csak ez az egy gondom van vele. Gond ez egyáltalán, vagy elég az egyik? Per pillanat az eSata fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 2230-as méretű 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs