- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple Watch
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcee
addikt
Sziasztok!
Egy nvidia nforce 630i chipset-es alaplappal (Gigabyte GA-73PVM-S2H) kellett RAID 1 tömböt kreálnom, SOHO fájszerverhez. Eddig a deszka jól működött IDE módban, most két darab 1,5TB-os WD van benne RAID-1-ben, erre telepítettem az XP-t is. Bios a legújabb nem-béta (F8-as, amiben frissült a Raid Rom is. Amúgy lenne F9D beta bios is, de még nem próbáltam). Bios felismeri a winchestereket, ki is lehet alakítani a tömböt, és a legújabb nV driverekkel telepíthető is. Minden faszának tűnik, csak lassú nagyon, főleg ha egymás mellett fut több lemezművelet, akkor szinte használhatatlanra lassul. (egy kis másolás + telepítés már elég ehhez). A windows még elfogadható idő alatt indul rajta, de például már a telepítés is lassú volt. Egy asztal-jobbklikk\tulajdonságok kb fél perc alatt teljesíthető. Amúgy az átviteli sebessége nem lenne nagyon rossz, csak a reakcióideje nagyon gáz. Mi lehet a gond? Szétgúgliztam már a net-et, de nem találom a megoldást, sőt a jelenséget sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Suzuki topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Warhammer 40.000
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest