- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Szevasztok!
Tudatlan vagyok RAID -konfigurálás ügyben, ezért kéne a segítségetek:
Rátettem a kezemet pár IBM x346 szerverre, ezekben IBM ServeRAID 7k 320U vezérlő van, illetve van hozzájuk kb 10 db 15K 73GB-os merevlemezem is.
Nos fogalmam sincs, hogy hogyan kell ezt a RAID vezérlőt, illetve álltalában a RAID vezérlőket konfigurálni. BIOS-ban nem találok semmilyen beállítást arra vonatkozóan, hogy hogyan használja.
Egyelőre csak annyit szeretnék, hogy a szerverek lássák az össze beléjük tett merevlemezt (max 6db megy bele 1db IBM x346 szerverbe), mindenféle RAID varázslat nélkül. (Gyanítom, hogy az én felhasználási területemen semmilyen előnyt nem nyújt nekem, ha tömbként kezelem a vinyókat, illetve egyelőre ez amúgyis csak második prioritás). A RAID technológiát kb madártávlatból ismerem, tudom mire jó stb, de sosem volt közvetlenül dolgom vele...
üdv
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest