Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
Sziasztok, nemrég bíztak meg egy cég informatikai rendszerének üzemben tartásával, miután átmustráltam az egészt, felfigyeltem két szerverre, raid0-ba kötött merevlemezekkel.
Olyan kérdésem volna, hogy:
- mi a különbség a szoftveres raid0 és hardveres raid0 között melyiknek mi az előnye/hátránya, egyáltalán miért nem hardveresen megy ez az egész dolog
- ha pl beüt a crash az egyik lemezen erről valami információnk lesz-e
- ha kihalt az egyik vinyó és veszek egy ugyanolyan kapacitásút a helyére akkor az adatok átmentése automatikusan megtörténik, vagy erről a rendszergarázdának magának kell gondoskodnia?Mekkora annak az esélye, hogy mindkét vinyó közel azonos futamidő után adja be a kulcsot és nem lesznek többé meg a vállalat szempontjából kritikus fontosságú adatok? Jelenleg kb 3-3,5évesek azok a meghajtók amik a gépekben találhatóak. 24/7-ben körülbelül mekkora az élettartama ezeknek a lemezeknek?(természetesen nem méregdrága SCSI lemezeket vásároltak, hagyományos samsung 7200-as vinyók) Az egyik server egyik lemeze már kb 2-3 secenként kattogó hangokat produkál magából, szabályos időközönként...
Amennyiben a lemezről ghostot készítek és azt rendszerhiba után töltöm vissza akkor, raid0 miatt elvileg mindkét lemezre vissza is töltődik igaz?
Sry raidben nem vagyok túlzottan otthon, remélem azért annyira nem voltam kiakasztó (:
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest