- iPhone topik
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két szempontból sem lesz profi a Xiaomi 18
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reac^
őstag
Na történések. Ki szeretném próbálni ezt az 1 hdd-n több féle raid dolgot. Nos csináltam egy új tömböt. 4x160 ugyebár. Csináltam egy 0+1et 150GB-osat, erre húztam egy új wint (sajnos ugyanaz a jelenség mint amit fentebb linkeltem). Továbbra is a vezérlő biosában voltam, csináltam ugyanebből a 4hdd-ből egy raid0-t. Viszont a méretét nem engedte állítani és magától beállt 300gb-ra... Hmm most hogy leírtam leesett, hogy miért
(na m1 már nem törlöm ki).Inkább aztat mondom, hogy amikor telepíteném az Intel Storage Matrix-ot, akkor szól hogy ez egy régebbi verzió mint ami fenn van, tölöm e a fennlevőt? Mondom ez érdekes, ennyire rámentek a raid-re ennél a módosított XP-nél? (mondjuk ez ott volt a leírásban is és az elején 10percet csak raid vezérlőket töltöget)...

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest