Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Értem a dolgot, akkor felvázolom a konkrét problémát, hátha tud valaki jobbat kitalálni.
A gépnek elég sok mpeg2 videót (dv-ről betáplált) kell tárolnia, így a tárhelgy nagysága lenne a legfontosabb. Ezt gbites hálón keresztül érné el a háló (natív gbittel, nem pci-os kártyával) Én egy olyan s939 lapra gondoltam amin van 4 natív sata + 4 másik. Lenne egy 9 (19,36) gb-os scsi vinyó is a gépben, ezen lenne a rendszer majd a 8 db 200 gigás vinyót egy db szoftveres raid 5 tömbbe. Azért választanám ezt, mert a lehető legnagyobb egybefüggő helynek kell rendelkezésre állnia, de egy diszk elvesztése még pótolható. Sajna az anyagi dolgok erősen korlátozottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest