Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
detto71
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a raid-es dolgokkal kapcsolatban. Vettem egy abit kn9s alaplapot, egy ide meg sok sata vezérlő van rajta. Tettem bele egy 3000 ft körüli raid vezélőt. Nekem a régi gépembe 1 optikai olvasó, 3 hdd van mind ide felülettel.
Kérdéseim:
1. állítólag a raid vezérlőre kötött hdd-ről a gép nem tud bootolni, tehát az alaplapi ide-re kellenne kötni a master1 hdd-t, de akkor mellé kell tenni az optikai olvasót és hát ugye az nem igazán jó párosítás. Nagyon lassítják egymást.
2. A raid vezérlőre ha jól tudom nem lehet kötni optikai olvasót/írót, igaz ez?
3. Nekem a raid vezérlőre csak azért van szükségem, hogy az összes eszközeimet fel tudjam rakni, semmiféle tükrözésre nincs szükségem. Tehát, ha a raid vezérlőre teszek két hdd-t mind a kettőt külön meghajtónak szeretném láttni. Megoldható ez?
Ja, ha a raid-re pl. egy hdd teszek és nincs a gépben több vinyó, akkor a win telepítő nem is lát hdd-d a gépben, ez igaz?
előre is köszi
detto71
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest