Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• persil

nagyúr

válasz Recon666 #1365 üzenetére

Egyébként normális esetben a játék vagy fix 60 fps-el megy, vagy sehogy.

Ezt úgy értem, hogy ha ment mondjuk 15-el és most gyorsult 25-re(csak hasraütöttem), akkor az lehet, hogy neked már elfogadható és gyorsult annyit, hogy játszható legyen, de ott még mindig van valami gebasz, mert a motor úgy lett fejlesztve, hogy meg legyen a 60.

Szóval további driver dolgokról van szó valószínűleg.

Ha amd kártyád van, akkor a legfrisebb 11.10 version 2 preview driver kell, felhúzod játékra a legfrissebb patch-et(egy van jelenleg), ccc-ben, vagy att-ben bekapcsolod a catalyst ai-t és - elvileg - készen vagy. Ezek mellett nem kell a config fájl, nekem minden létező beállítással csak ront a képminőségen ahhoz képest, mintha csak a patch lenne fent.
    (sebességet pedig nem befolyásolja, fix 60-al megy)
    V-sync meg patch-ben már benne van, se configból, se driverből nem kell(és nem is jó ötlet) beerőltetni.

Szerk.:Most olvasom, hogy milyen géped van(ráadásul Nvida, szóval amd részeket hagyd figyelmen kívül:D), de a 40 fps akkor is nagyon kevés.
    Másik tanácsom, hogy 1440-hez szerintem már nem kell olyan durva AA. Nekem is csak ekkora monitorom van és egy 4-8x már nagyon jó hatással van a képre, ennől több már csak erőforráspazarlás még akkor is, ha ilyen jó géped van :)

Új hozzászólás Aktív témák