- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
Aktív témák
-
frank55
csendes tag
Kösz,mindenkinek
-
frank55
csendes tag
Az a baj,hogy az új bios már rákerült.Végzett vele,reboot,és nincs kép!Most azt akarom visszatenni,ami eredetileg rajta volt,de nem engedi...!Pedig elvileg vissza lehetne írni.A furcsha az,ha lekérdezem atiflash-i -vel,minden info változatlan,mégis megváltozott a métete, vmint mégse megy.
-
frank55
csendes tag
Az a baj,hogy az új bios már rákerült.Végzett velem,reboot,és nincs kép!Most azt akarom visszatenni,ami eredetileg rajta volt,de nem engedi...!Pedig elvileg vissza lehetne írni.A furcsha az,ha lekérdezem atiflash-i -vel,minden info változatlan,mégis megváltozott a métete, vmint mégse megy.
-
frank55
csendes tag
Ati Radeon 8500LE kártyára új bios-t tettem.Mindent leírok,mert nincs áll. net-em,szóval a kérdésekre is csak máskor tudok válaszolni.Ami előforulhat,az elő is fordult!!Nem sikerült...Se kép,se hang...!Be 1 PCI és lássuk.A bajd,hogy nem tudom visszaírni a régi bios-t,mert nem engedi.. ''The VGA bios file does not match with VGA card''!Pedig már 1pár biost kipróbáltam.A flash -elést az Ati Flash-el csináltam.A meglepő,hogy ha most lementem a jelenlegi biost,az a szokásos 49000-53000 bájt helyett 130000bájt-os.Mintha 2 bios lenne rajta.. :-) Aki tud segítsen...A válaszokat előre is köszönöm...
(ui:Ne szidjatok,h...e vagyok hozzá,csak próbálkoztam)
Aktív témák
Hirdetés
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest