- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Na szóval. Volt nekem egyszer egy hasonló problémám. A TNT1-es Diamnd V550-em BIOS-át felülírtam a szintén TNT1 Asus 3400 biosára. Ez rendben is volt,referenciadriverrel működött is, de soha többet se az asus se a diamond driverével. Az asus biosíró egy exe file volt, azon nem lehetett mahinálni, a diamond biosíró progijában meg lehetett adni a bios filét, de az viszont megtagadta a műveletet, mert azt mondta, ''ez nem diamod card'' és vége. Kellett szereznem, / kb egy évbe tellett, amíg találtam/ egy univerzális nvidia biosíró progit, ami aztán gond nélkül visszaírta a diamond akkori frissített biosát. Szerintem menj fel az ATI honlapjára, van ott nekik biztos valami üzenetszolgáltatásuk, és próbálj tőlük vmi általános bios frissítő progit kérni a mail címedre.
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
Semmi vész! Nem kell itt egyeseknek bedőlni :D [L]http://vganfo.uw.hu/bios.html[/L].
Szerintem ezért nem meccsel a bios mert nem biztos hogy jó kártyát akar flesselni. először -i vel nézd meg melyik a Radeon és utána amikor flesselsz használd azt a VGA egység sorszámot (tudtommal -0 az AGP de lehet az is emlyikről bootolt a gép szóval PCIs inditás esetében a PCIs kártya). Ha biztos vagy a VGA egység számban akkor -f el rá lehet erőltetni a nem pontosan egyező (p/n, checksum más lehet) BIOSokat.
Az XP BIOS felsselgetőknek üzenem hogy könnyen szarul járhatnak mert az XTnek már más az HWIDje mint a SE/nonpro/pro hármasnak és lehet hogy kinyom velük a driver szóval ha vakítani akarnak végtelen MHz akkor tweakerproggi vagy Radedit a saját BIOSra!
Aktív témák
Hirdetés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest