- VoLTE/VoWiFi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocki
tag
nekem meg a monitorom szokott néha el el halványulni de ennyi előfordul néha aztán egy idejig nem csinálja van ilyen talán a lelkülete változik.
-
cocki
tag
Szerintem neked inkább a karid halódik mert nem jelez hibát mint fenteeb a az IRQ nál már egy másik topicban is történt hasonló akkor ergy radeon 9700 csinált hibákat mert halódott.De lehet hogy csak a monitor kábelével van baj.
-
Solaar
csendes tag
Bocs, ha láma a kérdés, de a vidkari AGP-s. Függetlenül ettől lehet ez a hiba oka? Fél éve van nálam a kártya, de most fordult elő először.
Tegnap óta nem produkálta. -
cocki
tag
aprobléma ott van hogy a pci címek kiosztásánál a kártyád és valamelyik más hardverelem ugyanazt a számot kapta ezért ütközik a kárty ezt meg tudod nézni a vezérlőpultban asszem hogy egyes hardverelemeknek mia szém vagy a regeditben. Ezután gép induláskor bemész a biosba és a pci beállításoknál a rascorsec controlled by:ESPD átállítod manualra és kilövöd azt a számot amelyik hibát okoz.
-
Solaar
csendes tag
Remélem tud valaki segíteni, problémám a következő:
Ma reggel bekapcsoltam a gépem, és az 9800XT vidkarim össze vissza csíkozódott.
Újraindítottam
Ugyanaz
Olyasmi formán nézett ki, mintha túl lenne húzva. Azért azt tudni kell, hogy én még sosem tuningoltam semmit sem.
Gyors L melóba, közben telefonálgattam gariügyben.
Gondoltam, azért kipróbálom másik gépben is, de mire hazaértem, addigra a hibajelenség megszűnt.
Mit gondoltok, haldoklik a videókártya, vagy ez csak egyszeri eset lehet. -
Cruz
aktív tag
Ez alapján elméletileg igen. De előtte tényleg nézd meg a legújabb szűz rendszerben. Nem muszáj a mostanit leszedni, ha van egy másik vinyád akkor csak simán arra felrakod az oprendszert+a legszükségesebb driverek és 3dmark... Utána csak vinyát cserélsz és már megy is, nem kell újra raknod semmilyen más progit.
Persze előtte tényleg nézd meg a melegedést. Ha a fentiek ellenére ugyanez a probléma, akkor vidd vissza és mondd azt hogy játékok alatt vetted észre a gondot, ami eddig nem volt. Majd 3dmarkban szintén ezt a gondot, ami eddig szintén nem volt. -
gogol
csendes tag
na megvan. a legfeltűnőbb hiba az hogy a point sprites nevű teszt képe ocsmány volt, mint vhogy a doom2grafikája, magyarul kockás........
a többibe nem találtam hibát.
akkor mehet vissza a boltba? -
gogol
csendes tag
Feszültség értékek
CPU mag 1.65 V
+2.5 V 2.66 V
+3.3 V 3.31 V
+5 V 4.92 V
+12 V 12.24 V
+3.3 V készenléti 3.39 V
+5 V készenléti 4.97 V
sztem a táppal nincs probléma.
megnéztem a csatlakozókat, portalanítottam is de hiába
[Szerkesztve] -
Cruz
aktív tag
Első lépésben javallott a 3dmark futtatása és erős szemgúvasztás. Ha a bencsmárk alatt is van hiba (amit újfent nem old meg az xp reinstall + a legújabb kataliszt) akkor nyugodt szívvel vidd vissza garba (a boltban is ez az első amit lefuttatnak a kártyán). Ha a 3dmarkban minden ok és az összes textúra stimmel (nincs szemetelés, csíkozódás vagy textúrahiba) akkor még egy tipp, melegedhet a kártya... (ill próbálj meg egy másik tápcsatit rádugni, vagy egy másik táppal kipróbálni)
[Szerkesztve] -
gogol
csendes tag
senkinek nincs ötlete?
-
gogol
csendes tag
ja és xp reinstall se segített.
-
gogol
csendes tag
Hi!
Van 1 érdekes problémám.
Kb másfél napja, a játékokkal problémák vannak.
pl. a Vice Cityben az autók és az emberek (tehát szinte minden ami mozog) helyett csupán összemosódott szürke csíkokat látok, majd kékhalállal fagy a gép:
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Hibaüzenettel, és az illesztőprogram is rakoncátlankodik.
továbbá a painkillerben és a far cryban is vannak érdekes hibák, de nem mind1ik játékot érinti.
A cucc csak próbaképp volt 1-2szer tuningolva, egyébként minden alapon megy.
Valakinek vmi ötlete??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest