- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
14:00-kor keltem, ma. Még formában vagyok. Megnéztem és nem változik. Gyanakodtam erre az izé kijelzőre a monitoron, de azt nem hiszem el, hogy ez 75 Hz. Vibrál mint állat és 800 X 600-on is csak 60 Hz-et nyom. A bajom még az, hogy nem kattan a monitor üzemmód-váltásnál. Ez egy régebbi masinéria és akkorát kattant a régi gépemen, hogy majd kiugrottam előle...
-
Vitus
őstag
Rakjad fel ezt a progit:
[L]http://vituska.fw.hu/apps/Refresh.rar[/L]
És minden egyes felbontáshoz és színmélységhez állítsad be amit tud a monitorod. És az minden mást felülír és akkor csak azon a frekin megy a cuccod mindenhol. -
Zoz
őstag
Én ezt használom ilyen probléma ellen:
http://www.pagehosting.co.uk/rf/ -
Sick Boy
őstag
Hal. MOst vettem új vasat (Abit NF7-S, Barton 2500+, 256 DDR 400RAM, HIS Excalibur Radeon 9600 VGA, Windows XP). Régebbi monitorom van (Mag Innovision MX17S) és ezt nem kezeli az XP. Letöltöttem hozzá Drivert a gyártó honlapjáról, fel is telepítettem, de csak 60 HZ-en járatja a képernyőt, hiába állítom át a frissítést, az xp is átállít vmit, de a monitor nem kattan és ugyanúgy vibrál a kép, pedig a Windows szerint 75 Hz-en van. Na ez szép mondat volt. Szóval ezen a monitoromon van egy visszajelző LCD, ami megjeleníti az üzemmódot, szóval ilyeneket ír ki, hogy ''Non-Interlaced, 1024 X 768 60Hz''. A régi gépem (Cel 400, S3 Savage 3D, Win98) jól tudta kezelni a monitort és a visszajelző is korrekt értéket mutatott. Próbálkoztam ezzel a Radeonator Lockerrel is, de még játék alatt sem állítja át a herzeket. Legújabb Catalyst-tal se változik. Mit tegyek? Segítség! Kifolyik a szemem! Köszönöm szépen a fáradtságot, ha utánanéztek ennek. Kösz Kösz Kösz. SickBoy
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Renault, Dacia topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gurulunk, WAZE?!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest