- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
14:00-kor keltem, ma. Még formában vagyok. Megnéztem és nem változik. Gyanakodtam erre az izé kijelzőre a monitoron, de azt nem hiszem el, hogy ez 75 Hz. Vibrál mint állat és 800 X 600-on is csak 60 Hz-et nyom. A bajom még az, hogy nem kattan a monitor üzemmód-váltásnál. Ez egy régebbi masinéria és akkorát kattant a régi gépemen, hogy majd kiugrottam előle...
-
Vitus
őstag
Rakjad fel ezt a progit:
[L]http://vituska.fw.hu/apps/Refresh.rar[/L]
És minden egyes felbontáshoz és színmélységhez állítsad be amit tud a monitorod. És az minden mást felülír és akkor csak azon a frekin megy a cuccod mindenhol. -
Én ezt használom ilyen probléma ellen:
http://www.pagehosting.co.uk/rf/ -
Sick Boy
őstag
Hal. MOst vettem új vasat (Abit NF7-S, Barton 2500+, 256 DDR 400RAM, HIS Excalibur Radeon 9600 VGA, Windows XP). Régebbi monitorom van (Mag Innovision MX17S) és ezt nem kezeli az XP. Letöltöttem hozzá Drivert a gyártó honlapjáról, fel is telepítettem, de csak 60 HZ-en járatja a képernyőt, hiába állítom át a frissítést, az xp is átállít vmit, de a monitor nem kattan és ugyanúgy vibrál a kép, pedig a Windows szerint 75 Hz-en van. Na ez szép mondat volt. Szóval ezen a monitoromon van egy visszajelző LCD, ami megjeleníti az üzemmódot, szóval ilyeneket ír ki, hogy ''Non-Interlaced, 1024 X 768 60Hz''. A régi gépem (Cel 400, S3 Savage 3D, Win98) jól tudta kezelni a monitort és a visszajelző is korrekt értéket mutatott. Próbálkoztam ezzel a Radeonator Lockerrel is, de még játék alatt sem állítja át a herzeket. Legújabb Catalyst-tal se változik. Mit tegyek? Segítség! Kifolyik a szemem! Köszönöm szépen a fáradtságot, ha utánanéztek ennek. Kösz Kösz Kösz. SickBoy
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ASUS RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRIME OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Vadiúj számlás SSD-k
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest