- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem lesz iPhone 19
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
Hal. MOst vettem új vasat (Abit NF7-S, Barton 2500+, 256 DDR 400RAM, HIS Excalibur Radeon 9600 VGA, Windows XP). Régebbi monitorom van (Mag Innovision MX17S) és ezt nem kezeli az XP. Letöltöttem hozzá Drivert a gyártó honlapjáról, fel is telepítettem, de csak 60 HZ-en járatja a képernyőt, hiába állítom át a frissítést, az xp is átállít vmit, de a monitor nem kattan és ugyanúgy vibrál a kép, pedig a Windows szerint 75 Hz-en van. Na ez szép mondat volt. Szóval ezen a monitoromon van egy visszajelző LCD, ami megjeleníti az üzemmódot, szóval ilyeneket ír ki, hogy ''Non-Interlaced, 1024 X 768 60Hz''. A régi gépem (Cel 400, S3 Savage 3D, Win98) jól tudta kezelni a monitort és a visszajelző is korrekt értéket mutatott. Próbálkoztam ezzel a Radeonator Lockerrel is, de még játék alatt sem állítja át a herzeket. Legújabb Catalyst-tal se változik. Mit tegyek? Segítség! Kifolyik a szemem! Köszönöm szépen a fáradtságot, ha utánanéztek ennek. Kösz Kösz Kösz. SickBoy
Aktív témák
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- ASUS DUAL RTX 2060 SUPER EVO V2 8GB Garanciával!
- MSI RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE RX 9060 XT GAMING OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest