- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
Hal. MOst vettem új vasat (Abit NF7-S, Barton 2500+, 256 DDR 400RAM, HIS Excalibur Radeon 9600 VGA, Windows XP). Régebbi monitorom van (Mag Innovision MX17S) és ezt nem kezeli az XP. Letöltöttem hozzá Drivert a gyártó honlapjáról, fel is telepítettem, de csak 60 HZ-en járatja a képernyőt, hiába állítom át a frissítést, az xp is átállít vmit, de a monitor nem kattan és ugyanúgy vibrál a kép, pedig a Windows szerint 75 Hz-en van. Na ez szép mondat volt. Szóval ezen a monitoromon van egy visszajelző LCD, ami megjeleníti az üzemmódot, szóval ilyeneket ír ki, hogy ''Non-Interlaced, 1024 X 768 60Hz''. A régi gépem (Cel 400, S3 Savage 3D, Win98) jól tudta kezelni a monitort és a visszajelző is korrekt értéket mutatott. Próbálkoztam ezzel a Radeonator Lockerrel is, de még játék alatt sem állítja át a herzeket. Legújabb Catalyst-tal se változik. Mit tegyek? Segítség! Kifolyik a szemem! Köszönöm szépen a fáradtságot, ha utánanéztek ennek. Kösz Kösz Kösz. SickBoy
Aktív témák
- Bemutatta az RTX PRO generációt az NVIDIA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- ZIDOO médialejátszók
- World of Tanks - MMO
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest