- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester
aktív tag
Egyáltalán nem biztos, hogy rossz kártyát fogtatok ki. Nekem hasonló gondom volt. (Nem tudtam a r9600-osomnál 85 Hz-et beállítani, csak max. 75 Hz-et, noha a monitorom a 120 Hz-et is tudta az adott felbontáson.) A következőt vettem észre: ControlPanel -> Megjelenítő eszközök fül alatt a DDC információ alkalmazása miatt volt korlátozott a frissítésem (ugyanis a monitorom azt állította magáról, hogy csak max 1280x960x75 Hz-et tud, ami nem volt igaz), és emiatt bírálta felül a driver automatikusan a beállításaimat. A DDC információ alkalmazása elől a pipát kivéve már az általam beállított frissítéssel kezelte a monitort. A frissítési frekvencia felülbírálását is itt lehet beállítani. Tehát ha problémátok van vele, érdemes megnézni, hátha csak ennyi a gond.
-
aton-hawk
tag
Szia
Nekem is ugyanez a problémám, csak egy radeon 7500-al. A frissítésnél kiírja a 100hz-et, de a monitor továbbra is 60hz-en megy. Bármilyen felbontásban próbáltam, de sehogy nem megy. A monitornak nincs baja, mert kyro2 videokártyával tökéletesen működik. Probáltam még refreshlock-ot, és powerstrippet is, de azok sem segítettek. Powerstripnél mindig visszaugrik 60hz-re, hiába lock-olom le. Valaki please segítsen nekünk!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest