- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
erre gondolsz? [link] nem rossz ár, gondolom már kifutó modell kategória.
én többnyire jó állapotú használtat szoktam venni, a májusban használtan vett S110-em is 2007 őszig garis, és legalább nem én ejtem rajta az első apró használati jeleket, amik úgyis elkerülhetetlenek, de az újhoz képest lényegesen olcsóbb.
a részletre vásárlás pedig a legnagyobb rablás sztem elég csak a THM-eket megnézni... -
rumos14
nagyúr
azért javaslom a pdamania mda vario-s topikjának átolvasásást (párezer hsz. mindössze
), mert a ROM frissítések állítólag sokat javítottak a sebességen, de azért mégis.
alapvetően az a kérdés, hogy
a) mennyi lóvéd van a témára
b) használtban is gondolkodsz-e
mert egy mda compactot használtan 60 körül megkaphatsz, és ideális esetben van rá még gari is.
az mda compact II elég érdekes darab, külsőleg mda compact, belsőre WM5 és 195-ös proci, szóval én azt hanyagolnám. -
rumos14
nagyúr
nem vagyok egy PDA guru, de azért leírom, hogy az MDA Vario/Qtek 9100-nál sokan panaszkodnak az alacsony proci sebességre, és én meggondolnám, hogy kell-e az a billentyűzet... úgysincs rajta az összes gomb ami kell (pl. ékezetes betűk), viszont nehezebb és dundibb mint mondjuk egy Qtek S100. és persze drágább is.
-
rumos14
nagyúr
ha komolyan akarsz videózni, akokr ne ez a pda-t vedd... sőt, semelyik pda-tól ne várjál normális vodeó felvételeket...
az én Qtek S110-em alapból 320*240-ben 10 fps-sel tud felvenni, amit kis registry buherálással lehet javítani mondjuk talán 15-re. próbáltam 25-tel, de akadozott.
időlimit természetesen nincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest