- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reczei
csendes tag
Köszi ezt most megnézem viszont mégegy gond nyugi csak egyre több lesz
tehát nem találja a s100 as a royaltek rbt 1000 gps vevőt az igoban...
a bt -n megtalálja csatlakoztattam de az igoban azt írja nincs gps jel...
valami okosat erre tud valaki vagy kézileg a beállításnál hogy állítsam be? -
rumos14
nagyúr
-
Fla$hly
aktív tag
jaaaa, sikerült, és a zenehellgatós része is, tökéletes az átalakító, jó minőségben jön a hang, és valami hihetetlen hangerővel, ha a legnagyobbra tenném átszakítaná a dobhártyáman
Már csak valami komoly télleg full ingyenes lejátszó kéne rá, EQ-val, playlistel stb-vel.
Nagyon tetszik a cucc, sztem én sem veszek már többet telefont, csak majd komolyabb PDA-t.
Jah meg gyengőhangnak az istenért se tudok beállítani mp3-at, pedig beraktam a windows/ringsbe, sőt, ami azt illeti semmi mást nem lehet berakni, csak a windows defaultot... -
HaZse_75
csendes tag
Szia.
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy van-e olyan progi vagy plug-in, ami mp3-as cs. hangot tud kezelni?
Sajna alapbol csam midi és wav-ot tud.A phoneAlarm progi van most fenn, de ott meg a Today-ra kitesz egy csomó felesleges cuccot és ez csak mid, wav és wma-t tud mp3-at sajnos nem.
Ébresztöprogiból már találtam olyat, ami mp3-at tud lejátszani -
-
rumos14
nagyúr
mint írtam, én is eléggé újonc vagyok, köszi a segítségedet.
én nem vettem észre hogy a pocket plus lassítaná, és tényleg annyi mindent tud, hogy megéri.
pocket weather: ehhez gondolom netkapcsolat kell, hogy mindig az aktuálid időjárást mutassa.
a task progival nekem az a bajom, hogy nem tudja azt, hogy adott napon adott órában szól, hogy csináld ezt. csak appointment-nél tudok órát is megadni, task esetén csak napot.
SMS küldő nevét mikor nem írja ki? amikro látod, hogy új üzeneted jött, vay már az inbox-ban? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest