- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reczei
csendes tag
Köszi ezt most megnézem viszont mégegy gond nyugi csak egyre több lesz
tehát nem találja a s100 as a royaltek rbt 1000 gps vevőt az igoban...
a bt -n megtalálja csatlakoztattam de az igoban azt írja nincs gps jel...
valami okosat erre tud valaki vagy kézileg a beállításnál hogy állítsam be? -
rumos14
nagyúr
-
Fla$hly
aktív tag
jaaaa, sikerült, és a zenehellgatós része is, tökéletes az átalakító, jó minőségben jön a hang, és valami hihetetlen hangerővel, ha a legnagyobbra tenném átszakítaná a dobhártyáman
Már csak valami komoly télleg full ingyenes lejátszó kéne rá, EQ-val, playlistel stb-vel.
Nagyon tetszik a cucc, sztem én sem veszek már többet telefont, csak majd komolyabb PDA-t.
Jah meg gyengőhangnak az istenért se tudok beállítani mp3-at, pedig beraktam a windows/ringsbe, sőt, ami azt illeti semmi mást nem lehet berakni, csak a windows defaultot... -
HaZse_75
csendes tag
Szia.
Nem erre gondoltam, hanem arra, hogy van-e olyan progi vagy plug-in, ami mp3-as cs. hangot tud kezelni?
Sajna alapbol csam midi és wav-ot tud.A phoneAlarm progi van most fenn, de ott meg a Today-ra kitesz egy csomó felesleges cuccot és ez csak mid, wav és wma-t tud mp3-at sajnos nem.
Ébresztöprogiból már találtam olyat, ami mp3-at tud lejátszani -
-
rumos14
nagyúr
mint írtam, én is eléggé újonc vagyok, köszi a segítségedet.
én nem vettem észre hogy a pocket plus lassítaná, és tényleg annyi mindent tud, hogy megéri.
pocket weather: ehhez gondolom netkapcsolat kell, hogy mindig az aktuálid időjárást mutassa.
a task progival nekem az a bajom, hogy nem tudja azt, hogy adott napon adott órában szól, hogy csináld ezt. csak appointment-nél tudok órát is megadni, task esetén csak napot.
SMS küldő nevét mikor nem írja ki? amikro látod, hogy új üzeneted jött, vay már az inbox-ban? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro 256GB gyári független hibátlan 2026.09. 22. Apple jótállás
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest