Hirdetés
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarkazdr
csendes tag
Üdv !
Az árat tekintve hallottam már, hogy volt aki kb 60E HUF-ért is hozzá tudott jutni a Qtec S100-hoz. Ami a teljesítményét és az előbbi leírt ár arányát, valamint az én elvárásaim összességét illeti, nekem megfelelne ez a már kifutó modell is; bár tudom, hogy már a nagyobbik testvérét-S110- sem igazán lehet kapni !
Nos részemől ezek lennének az optimalis paraméterek--és persze az, hogy minden része jól működjön a gépnek --. Ha tudtok esetleg ilyet, vagy valakit, aki megbízható, megbeszélhetnénk vele a feltételeket.
Előre is Köszönöm mindenkinek a segítséget, a dolog nem sűrgető jellegű !
-
Iginotus
addikt
Azért mert ott foglalják a helyet

Ja meg így is fagy igaz csak 30 perc után ugyhogy most vissza gyári letesztelem azzal gyanakszom hogy esetleg hardver hiba mert ennyi féle bajom nem lehet, lehetséges, hogy nem én vagyok a hülye; hanem a tükör görbe de akkor viszem vissza gariba
Juj de csunya és érthetetlen mondat.
Közben meg szenvedek rá egy fóliát, bár lehet hogy értelmetlen ha megy visza gariba.. -
X@b3e
addikt
Találtam párat, ami még pénztárcabarát is: Atech GR-102 23k, Leadtek Bluetooth GPS SiRF Star III (9553X) 32,5 k vagy Leadtek Bluetooth GPS Xtrack-II 28,8k.
Eddigi tudomásom szerint a Sirfstar a legjobb, de a legdrágább is. Megéri az árkülönbözetet/miben jelentkezik ez mondjuk az Atech-essel szemben
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A csengöhangok közt látja de ott a csengést és nem az sms-t állitom 

rogikat, játékokat honnan tudok letölteni?