- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarkazdr
csendes tag
Üdv !
Az árat tekintve hallottam már, hogy volt aki kb 60E HUF-ért is hozzá tudott jutni a Qtec S100-hoz. Ami a teljesítményét és az előbbi leírt ár arányát, valamint az én elvárásaim összességét illeti, nekem megfelelne ez a már kifutó modell is; bár tudom, hogy már a nagyobbik testvérét-S110- sem igazán lehet kapni !
Nos részemől ezek lennének az optimalis paraméterek--és persze az, hogy minden része jól működjön a gépnek --. Ha tudtok esetleg ilyet, vagy valakit, aki megbízható, megbeszélhetnénk vele a feltételeket.
Előre is Köszönöm mindenkinek a segítséget, a dolog nem sűrgető jellegű ! -
Iginotus
addikt
Azért mert ott foglalják a helyet
Ja meg így is fagy igaz csak 30 perc után ugyhogy most vissza gyári letesztelem azzal gyanakszom hogy esetleg hardver hiba mert ennyi féle bajom nem lehet, lehetséges, hogy nem én vagyok a hülye; hanem a tükör görbe de akkor viszem vissza gariba
Juj de csunya és érthetetlen mondat.
Közben meg szenvedek rá egy fóliát, bár lehet hogy értelmetlen ha megy visza gariba.. -
X@b3e
addikt
Találtam párat, ami még pénztárcabarát is: Atech GR-102 23k, Leadtek Bluetooth GPS SiRF Star III (9553X) 32,5 k vagy Leadtek Bluetooth GPS Xtrack-II 28,8k.
Eddigi tudomásom szerint a Sirfstar a legjobb, de a legdrágább is. Megéri az árkülönbözetet/miben jelentkezik ez mondjuk az Atech-essel szemben
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Mobil flották
- Robogó, kismotor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjöttek a Razer legfrissebb egerei, mégis hiányérzetünk van
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest