- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
SütiGTi
senior tag
Helló!
Lenne egy fent említett qnap TS-420-as NAS-om. Sajnos szoftverfrissítés közben áramszünet lett és 75%-nál teljesen leállt a NAS és azóta nem tudom visszahozni az életbe
Találtam pár leírást miszerint a reset gomb 3 illetve 10 másodpernyi nyomva tartása után resetel, de sajnos ezzel valamiért nem sikerül elérnem semmit. Nem is csippan és nem is csinálja meg.
Találtam egy másik lejírást mivel recovery módba teszem vissza de sajna ezzel sem sikerült előrébb jutnom:
[link]
Nyomva tartom a reset gombot és a power gombot kikapcsolt állapotban, jön a két csippanás, világít pirosan a led, azután pár másodperc múlva csippan egy hosszabbat és villog a led és nem tudok tovább menni...
Próbáltam vinyó nélkül elindítani és a qfinderrel megtaláltatni de sajnos az se ment.A rajta lévő adatok annyira nem fontosak, hogy megmaradjanak, csak sikerüljön visszahoznom az életbe
Találkozott már valaki hasonlóval vagy tud esetleg segíteni, hogy mit is tehetnék?
Köszönöm
Aktív témák
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB 4K UHD
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest